Femeie atacată în fața scării unui bloc din Slatina. O persoană necunoscută i-a furat geanta și a fugit cu ea

O femeie de 66 de ani, din Slatina, a fost atacată în fața scării unui bloc de pe strada Cuza Vodă din Slatina (cartierul Steaua), în această seară, 3 ianuarie. O persoană necunoscută i-a smuls geanta și a fugit cu ea.

Polițiștii olteni au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere de la un magazin din zonă, pentru a da de urma suspectului.

Astfel, oamenii legii fac cercetări pentru tâlhărie, iar autorul nu a fost încă găsit.

Potrivit primelor date, femeia de 66 de ani se deplasa marți seara, 3 ianuarie, spre locuință, a fost urmărită de un necunoscut care, în fața scării de bloc în care locuiește, i-a sustras geanta. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.00.

„La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie de 66 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Cuza Vodă, a fost urmărită de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras bunurile personale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 3 ianuarie 2023, în jurul orei 17:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unei femei, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, geanta în care avea suma de 60 de lei și mai multe acte personale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.