O mașină a căzut într-o râpă, la ieșirea din Slatina spre Barajul Slătioara. Traficul, blocat

O mașină a căzut într-o râpă marți, 3 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe strada Basarabilor, la ieșirea din Slatina spre Barajul Slătioara. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Echipaje de pompieri și din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Olt intervin la această oră.

Potrivit primelor date oferite de reprezentanții IPJ Olt, șoferul, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în râpă. Acesta era singur în mașină și a fost transportat la spital.

„La data de 3 ianuarie, a.c., în jurul orei 16:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Caracal.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii olteni spun că traficul în zonă a fost reluat în jurul orei 18.00.

foto: amator