Unui băiat de 12 ani i s-au furat 40 de lei și un hanorac, în centrul Slatinei. Un adolescent, suspect

Unui băiat de 12 ani i-a fost furat hanoracul cu care era îmbrăcat, întreaga scenă petrecându-se joi seara, 5 ianuarie, în jurul orei 18.00, pe strada Primăverii din municipiul Slatina. Totodată, hoțul i-a sustras minorului și 40 de lei.

Alarma a fost dată de mama copilului care a anunțat poliția. Oamenii legii spun că este bănuit de furtul calificat un adolescent de 15 ani, din comuna Negoi, județul Dolj, însă locuiește în Slatina fără forme legale.

„La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic și i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 5 ianuarie 2023, în jurul orei 18:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unui minor, în vârstă de 12 ani, din municipiul Slatina, un hanorac și 40 de lei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, a fost identificat și condus la audieri un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Negoi, județul Dolj, bănuit de comiterea infracțiunii”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și a dispunerii măsurilor legale.

foto:arhivă, prezentare generală