FOTO. Accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Doi copii și mama lor, la spital

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara, în jurul orei 17.30, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, zona Ema. Potrivit martorilor, trei mașini s-au lovit violent pe bulevardul slătinean, iar doi minori și mama lor au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Olt, șoferii sunt din Curtișoara, Sâmburești și municipiul Slatina, iar aceștia nu consumaseră alcool.


„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Sâmburești, și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Autoritățile au intervenit cu mai multe echipaje, iar traficul rutier în zonă a fost oprit minute în șir, pentru a fi efectuate cercetările la fața locului.