VIDEO. Accident, în comuna Pleșoiu. Trei persoane au ajuns la spital

Două mașini s-au făcut praf în urma unui accident rutier ce a avut loc vineri, 27 ianuarie, pe DN64, în comuna Pleșoiu, județul Olt. În urma impactului violent, trei persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 64, în localitatea Arcești-Cot. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Cerăt, județul Dolj și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, județul Olt. În urma evenimentului rutier, 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, respectiv cei 2 conducători auto și un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, pasager în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, din comuna Cerat, județul Dolj”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.