FOTO. Accident, între Schitu și Brebeni. Cinci persoane, printre care și un copil de patru ani, au ajuns la spital

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier duminică, 29 ianuarie, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Brebeni, județul Olt. Cinci persoane, printre care și un copil de patru ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate.
În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Potrivit ISU Olt, fetița de patru ani prezenta un traumatism cranio-cerebral.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată și predată echipajelor medicale. La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.