O șoferiță de 27 de ani a intrat într-un parapet metalic, în afara orașului Balș. A ajuns la spital

O bălșeancă de 27 de ani a intrat într-un parapet metalic duminică, 29 ianuarie, în jurul orei 03.00, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara orașului Balș.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Slatina.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 27 de ani, din orașul Balș, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.