CSM Slatina a pierdut amicalul disputat în Bănie. Echipa de start aliniată de antrenorul Dan Oprescu

CSM Slatina a susținut joi, 2 februarie, un meci de pregătire cu CS Universitatea Craiova, în cadrul bazei „Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Jocul a fost câștigat de echipa ce evoluează în Liga Națională, Universitatea Craiova, cu scorul 5-0 (4-0 la pauză), golurile fiind marcate de  Markovic (minutele 3 și 21), Cîmpanu (min. 36), Mateiu (min. 40) și Koljic (min. 45).

Echipa din Slatina ar fi putut marca la ocaziile lui Leață, Ciocâlteu (în prima repriză) și Costi Radu, în actul secund.

„Am întâlnit o echipă cu pretenţii, cu un nivel de pregătire avansat, sunt în plin campionat, au alt ritm de joc, era normal să fim depăşiţi la toate capitolele. Nu are rost să vorbim despre aceste diferenţe. Pentru noi a fost al doilea joc de pregătire, de fapt am putea spune chiar că a fost primul, având în vedere că cel cu Minerul Costeşti s-a jucat pe un teren plin de apă. Dar, a fost o bună oportunitate de a face un antrenament fizic foarte bun”, a precizat antrenorul echipei din Liga a II-a, Dan Oprescu, potrivit unei postări pe pagina de socializare a CSM Slatina.

Universitatea Craiova, echipa de start: Popescu – Papp, Zajkov, Badelj, Ndong – Mateiu, Crețu, Danciu – Roguljic, Cîmpanu, Markovic. Au mai intrat pe parcursul meciului: Lazar, Hanca, Tomasec, Sala, Koljic, Mitrea și Vînă.

CSM Slatina, echipa de start: Pop, Mitran, Gherghe, Yevhen Smirnov, Pisăru, Toma, Trașcu, Oprescu, Doman, Leață, Mykhaylo Plokhotnyuk.

CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Abel Stan, Sălcianu, Manea, Alexandru Dinu, Anghelina, Şerban, Constantin Radu, Ciocâlteu, Luis Niţu, Neicu.

Antrenor: Dan Oprescu.

Echipa din Slatina mai are programate următoarele jocuri de pregătire:

-4 februarie, CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă);

-8 februarie, Sporting Roşiori (acasă);

-11 februarie, Progresul Spartac (deplasare);

-15 februarie, CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit);

-18 februarie, cu CS Comunal Şelimbăr (acasă).

sursa foto: facebook CSM Slatina