Oltul Curtișoara, meci amical cu Sporting Roșiori. Oficialii echipei, despre baraj: Cel mai puternic adversar

Reprezentanții echipei din Curtișoara nu s-au arătat foarte încântați despre faptul că la baraj vor întâlni campioana din Argeș, în cazul în Oltul Curtișoara va câștiga titlul județean.  Până la dubla manșă pentru promovarea în Liga a III-a mai sunt câteva luni, iar Oltul Curtișoara trebuie să termine pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a din județ, în detrimentul formația din Caracal (cele două grupări fiind la egalitate în clasament, fiecare cu câte 42 de puncte). Astfel, echipa susținută de Primăria Curtișoara se pregătește intens până la reluarea meciurilor oficiale din eșalonul al patrulea, sâmbătă urmând să dispute cel de al treilea joc de pregătire.

Casa Fotbalului a găzduit joi, 2 februarie, tragerea la sorți pentru duelurile de la barajul de promovare în Liga 3, ediția 2023-2024, campioana din Olt urmând să întâlnească reprezentativa similară din Argeș, cel mai probabil ARO Muscelul Câmplung (45 de puncte), cu un avans de doar trei puncte față de locul secund, Speed Academy Pitești (42 de puncte).

În aceste condiții, delegatul echipei Oltul Curtișoara, Dan Vărzaru, a spus că este cel mai puternic adversar. Și-ar fi dorit să joace cu reprezentantele județelor Teleorman sau Vâlcea.

„Nu se știe cine termină pe primul loc în Olt… Cât despre baraj, este cea mai puternică echipă (n. red – eventuala campioana din Argeș, Câmpulung Muscel) dintre toate cele șase. Nu prea ne convine ce au decis sorții, dar ne jucăm șansa. Cine termină pe primul loc, joacă. Anul trecut, când la baraj am întâlnit echipa din Vâlcea, am avut o șansă. Ne-ar fi plăcut să jucăm și în acest an cu Teleorman sau tot cu Vâlcea. Sorții… Cei de la Câmpulung l-au luat pe Măzărache, a fost pe la Craiova, a fost și Mihai Costea, dar văd că a plecat. Îi cunoaștem bine pe cei de la Câmpulung. Mi-am adus aminte de Câmpulung, de când jucam fotbal la Metalurgistul, au vrut să facă echipă la Coteana, în Liga a III-a. Tot așa, ne era frică de Câmpulung, la fel ca acum. I-am bătut și acolo, și la noi și am promovat în Divizia C, s-a jucat o jumătate de campionat și a venit Revoluția și s-a terminat totul cu echipa din Coteana”, a spus Vărzaru.

Amical cu Sporting Roșiori

Oltul Curtișoara va disputa sâmbătă, 4 februarie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, un meci amical cu Sporting Roșiori (locul II în clasamentul Ligii a III-a, Seria a VI-a). Partida se va disputa începând cu ora 10.00. Este al treilea meci de pregătire pe care Oltul Curtișoara îl dispută în această iarnă, după amicalele cu CS Cârcea și Rapid Buzescu.

Oltul Curtișoara a transferat următorii jucători, în această iarnă:
-Motroc (de la Strejești), Croitorescu (de la Slătioara), Stancu (fundaș stânga de la Coteana), Sălariu (de la Slătioara), portarul Perșinaru (de la Coteana);
-Ionuț Marinescu (Strejești) – se află în discuții, dar transferul nu a fost definitivat.
Plecări: Prisăceanu, Mateiaș, Dragu, Dragnea, Flaviu Zamfir. Are o situație incertă Valentin Preda.

foto: arhivă