Oltul Curtișoara a pierdut amicalul disputat cu echipa din Liga a III-a

Oltul Curtișoara, liderul Ligii a IV-a, a pierdut, cu scorul 0-2, meciul de verificare disputat sâmbătă, 4 februarie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, în compania echipei Sporting Roșiori (locul II în clasamentul Ligii a III-a, Seria a VI-a). Oaspeții au marcat golurile în minutele 4 și 23.

Reprezentanții echipei din Curtișoara au precizat că și-au dorit un amical tare, pentru a putea să vadă exact nivelul de pregătire de la acest moment.

„Am întâlnit o echipă bună, așa cum arată și locul în clasament. S-a jucat bine, am avut și noi ocazii, trei-patru chiar clare. Un joc de unde putem să tragem multe concluzii, din acest motiv am și luat acest joc cu o echipă din eșalonul al III-lea”, a spus delegatul echipei din Curtișoara, Dan Vărzaru.

Oltul Curtișoara va disputa sâmbăta viitoare, 11 februarie, un nou meci de verificare, pe teren propriu, de această dată în compania echipei CSM Râmnicu Vâlcea, locul I în Liga a IV-a.

Oltul Curtișoara: Perșinaru, Covercă, Ungureanu, Cristian Preda, Stancu, Tudor, Neagoe, Băjan, Sălariu, Jianu, Andronache.
Au mai jucat: Stănciulescu, Motroc, Croitorescu, Călin Zanfir, Marinescu, Vărzaru.

Antrenor: Dan Ignat.