Oltul Slătioara, două plecări și niciun transfer perfectat. Antrenor: „Suntem în discuții cu câțiva jucători”

Echipa susținută de Primăria Slătioara, Oltul Slătioara, locul cinci în clasamentul Ligii a IV-a, cu 27 de puncte, nu a perfectat niciun transfer până la acest moment.

Antrenorul de la Oltul Slătioara, Ionuț Tache, a declarat că se află în discuții cu mai mulți jucători și și-ar dori să aducă un fundaș central, o extremă și un mijlocaș pe care să-l folosească în spatele vârfurilor. Reprezentanții echipei din Slătioara s-au despărțit, în această iarnă, de Sălariu și Croitorescu, ambii ajungând în lotul liderului din județ, Oltul Curtișoara.

„Îmi doresc să aduc jucători pe postul de fundaș central, extremă, un mijlocaș în spatele vârfurilor, cam pe aceste posturi suntem deficitari. Suntem în discuții cu câțiva jucători, este o chestiune de timp până când vom reuși să-i transferăm. Au plecat Ștefan Sălariu și Gabriel Croitorescu, care au mers la Curtișoara. Îmi doresc să avem un joc constant, dar este cel mai greu. Noi încercăm să ne facem jocul nostru, indiferent cu cine jucăm, ne dorim să câștigăm. Am făcut meciuri bune și cu echipa din Caracal și cu Curtișoara, dar au avut câte o ocazie și gol. Toate jocurile le abordăm la victorie”, a declarat Tache.