Mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copil, în parcarea centrului comercial din Cartierul Steaua-Slatina

Mașina condusă de o tânără a lovit un copil de 12 ani vineri seara, 10 februarie, în parcarea centrului comercial din Cartierul Steaua din Slatina, județul Olt.

Minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

„La data de 10 februarie 2023, în jurul orei 17:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcarea centrului comercial situat pe strada Artileriei din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.