Bărbat de 63 de ani, mort pe strada Mănăstirii din Slatina. Era întins pe sol și nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Un bărbat de 63 de ani a fost găsit căzut marți dimineață, 14 februarie, pe strada Mănăstirii din municipiul Slatina. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Totul s-a întâmplat în apropierea unui restaurant din zonă, pe strada Mănăstirii, aproape de ieșirea spre strada Arcului din Slatina. Potrivit unor surse, bărbatul locuia în zona și ar fi suferit un stop-cardiorespirator.

„Astăzi, 14 februarie a.c., în jurul orei 09.20, polițiștii din cardul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, cu privire la faptul că o persoană ar fi întinsă pe sol, pe strada Mănăstirii din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și un echipaj al ambulanței, în vederea acordării primului-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 63 de ani din municipiul Slatina.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către personalul medical, fiind declarat decesul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.