REPORTAJ Parfum și culoare, la primul Atelier de flori presate organizat în Slatina

Am participat duminică, 10 decembrie, la un Atelier de artă florală, primul de acest fel organizat în Slatina, județul Olt. Evenimentul, gândit în cel mai mic detaliu de Elena Letiția Brînaru, a avut loc în Wyn Wine&Coffe Tabacco din Slatina, timpul liber fiind petrecut în compania florilor presate. Parfumul și culorile florilor îi transpun pe participanți în natură, deconectarea de la grijile cotidiene fiind garantată.

Astfel, am primit pensete, cartoane, plicuri, frunze și flori presate, de la hortensii de un roz pal, până la roșul intens al trandafirilor, pe care le-am așezat minuțios pe felicitări și semne de carte. Apoi, acestea sunt atent ambalate în plicuri pe care sunt lipite stickere cu înscrisul handemade și pot fi oferite celor dragi.

Elena Brînaru spune că va organiza următoarele ateliere separat, pentru adulți și copii.

„Și pentru mine a fost foarte intensă experiența, conectarea participanților la procesul creativ și atmosfera care s-a creat, fiind cea mai frumoasă răsplată sufletească și dovada că energia naturii este benefică fiecăruia dintre noi, copil sau adult. În viitor, pentru doritori, atelierele vor fi lansate cât mai specific,  ateliere adulți sau ateliere copii, nevoile fiind diferite, adulții doresc activități relaxante, iar copiii sunt curioși și avizi de informații noi pe care să le acceseze într-o manieră diferită de formatul școlar. Acest format, atelier adulți și copii fiind doar pentru perioada sărbătorilor”, a spus organizatorul pasionat de flori și natură.

Elena Brînaru (foto) are 50 de ani, este de profesie economist și își dedică timpul liber florilor. Are atâta pasiune pentru flori și creațiile ei, încât a decis să o împărtășească și celorlalți olteni, iubitorilor de natură și frumos.

Pentru a afla povestea creațiilor ELYA by Elena Brînaru, puteți accesa site-ul:

www.elyaartdesign.com și platformele de socializare instagram: elya_art_design, facebook : https://www.facebook.com/elya.art.design.elya