Un bărbat din Cârlogani, cercetat de polițiști, după ce ar fi omorât patru câini. O femeie a făcut o plângere scrisă

Un bărbat din comuna Cârlogani, județul Olt, este cercetat de polițiști, după ce ar fi omorât patru câini. Potrivit unor surse, olteanul ar fi fost, în urmă cu ceva timp, tehnician veterinar.

O femeie, proprietara câinilor, a alertat poliția.

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani, județul Olt.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.