Blocuri din Balș, renovate energetic cu fonduri din PNRR. Proiectul are o valoare de peste 9 milioane de lei

Contractul de finanțare privind Proiectul „Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Balș, județul Olt” a fost semnat joi, 2 martie, de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrațiie, Cseke Attila. Proiectul, în valoare de 9.175.400 de lei, a fost depus de către Primăria orașului Balș prin Componenta C5-Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, blocurile 6, 7, 8 și 9 de pe străzile Nicolae Bălcescu și Ion Creangă din orașul Balș vor fi anvelopate, pentru creșterea eficienței energetice.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat joi, 2 martie, 111 noi contracte de finanțare, depuse prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 81 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au o valoare totală de 904.513.715,72 de lei.

foto: prezentare generală, orașul Balș