Un bărbat de 48 de ani, din comuna Coteana, s-a spânzurat într-o seră din extravilanul localității

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Coteana, județul Olt, a fost găsit spânzurat joi seara, 2 martie, într-o seră din extravilanul localității.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar polițiștii olteni continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 19:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită spânzurată în extravilanul comunei Coteana.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana, împreună cu echipa operativa din cadrul Poliției Municipiului Slatina care, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi spânzurat într-un solar din extravilanul localității.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

foto: internet, arhivă, prezentare generală