UPDATE. VIDEO. Accident grav cu două autoturisme, în afara localității Jitaru. Patru bărbați au murit

UPDATE: Patru bărbați și-au pierdut viața în accidentul rutier produs pe DN65, în afara localității Jitaru, marți seara, 7 martie.

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Traficul rutier a fost reluat, circulându-se în condiții normale, în jurul orei 22.00.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un grav accident de circulație a avut loc marți, 7 martie, pe DN 65, în afara localității Jitaru. Potrivit primelor date transmise de ISU Olt, în cele două autoturisme se aflau șapte persoane și este posibil ca patru să-și fi pierdut viața.

Mai multe echipaje de prim ajutor și din cadru ISU Olt se află la fața locului.

„Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Posibil patru persoane decedate. Misiunea este în desfășurare.

La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65 Pitești –Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea circulației în 45-60 de minute”, arată Centrul InfoTrafic.

foto: arhivă