VIDEO. Patru bărbați au murit în accidentul din afara localității Jitaru

Potrivit datelor transmise de ISU Olt, patru bărbați au murit în accidentul ce a avut loc marți, 7 martie, pe DN 65, în afara localității Jitaru, județul Olt, unde două mașini s-au lovit violent.

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme.

Persoanele transportate la spital sunt două femei și un bărbat ”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Un grav accident de circulație a avut loc marți, 7 martie, pe DN 65, în afara localității Jitaru, fiind implicate două mașini. Potrivit primelor date transmise de ISU Olt, în cele două autoturisme se aflau șapte persoane.

Mai multe echipaje de prim ajutor și din cadru ISU Olt se află la fața locului.

„Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Misiunea este în desfășurare.

La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65 Pitești –Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea circulației în 45-60 de minute”, arată Centrul InfoTrafic.