A început demolarea supermarketului amplasat în cartierul Steaua din Slatina

Reprezentanții supermarketului LIDL din cartierul Steaua, din municipiul Slatina, au început să demoleze magazinul, acesta urmând să fie mutat în noul corp de clădire ce a fost ridicat mai în spate (foto2), acoperind o parte din zona fostei fabrici de pâine Aluta. Astfel, începând de luni, magazinul a fost închis, angajații demontând tot mobilierul din interior (foto1). Pe locul magazinului actual va fi ridicată o parcare cu peste 100 de locuri.

În spațiul ce a aparținut fostei fabrici de pâine ALUTA va fi construit Shopping Park Slatina, ce se va întinde pe o suprafață de 16.500 de metri pătrați și va include și magazinele ce există deja în această zonă, precum: Kaufland, Lidl,  Deichmann, Pepco, Flanco și Takko.

Totodată, firme consacrate își vor deschide magazine în centrul comercial din cartierul Steaua din Slatina, precum: Jysk, care comercializează produse pentru casă și grădină, Hervis, vinde echipament sportiv de la 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie, C&A și NewYorker, articole vestimentare, Kik, Sinsay.