Percheziții la domiciliile unor polițiști din Corabia. Descinderi și la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Olt, de unde s-au ridicat imagini înregistrate pe camerele BodyCam

Au fost percheziții miercuri, 15 martie, la Serviciul Rutier Olt și sediul Poliției Rutiere Corabia, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, descinderile fiind organizate de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Olt – Direcţia Generală Anticorupţie a Ministerului Afacerilor Interne, într-un dosar penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Prim-procurorul Anca Anuța, adjunct al Parchetului Olt, a precizat că, în total, au avut loc șase percheziții, patru fiind la domiciliile unor polițiști din Corabia și două la Serviciul Rutier Olt și Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Perchezițiile sunt încă în desfășurare, de dimineață având loc și percheziții domiciliare la locuințele a patru polițiști din Corabia. Încă una a mai fost la Formațiunea Rutieră Corabia, care este în derulare, iar cealaltă a fost la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, de unde s-au ridicat suporturi optice pe care erau stocate înregistrări video, respectiv imagini preluate pe camerele BodyCam de polițiști. Dosarul penal este instrumentat de Parchetul Olt, fiind efectuate verificări pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție, fals și distrugere de înscrisuri. Deocamdată, nimeni nu are calitatea de suspect. În sprijinul nostru au acționat și ofițerii SGA Olt”, a declarat Anca Anuța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

foto: internet, prezentare generala