Instalație artizanală montată pe o conductă petrolieră, din zona barajului Slătioara. Polițiștii au deschis un dosar penal

Polițiștii olteni fac cercetări într-un dosar penal, după ce hoții au montat o instalație artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, situată în zona barajului Slătioara, județul Olt.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă dimineață, 18 martie, de către jandarmii olteni care au sesizat poliția.

„La data de 18 martie 2023, în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt cu privire la faptul că pe o conductă petrolieră din extravilanul comunei Slătioara ar fi montată o instalație artizanală.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi montat o instalație artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, situată în extravilanul comunei Slătioara, în scopul sustragerii de produs petrolier.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.