Percheziții la o grupare care distribuia droguri în unitățile de învățământ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au efectuat luni dimineață, 20 martie, 23 de percheziții domiciliare în municipiul București, într-o cauză privind constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

La percheziții, oamenii legii au găsit cannabis, cocaină, dar și alte medicamente. Există suspiciunea că drogurile erau distribuite către elevi din liceele din Capitală.

„În cauză s-a reținut că, deschis cu anul 2022, membrii grupului ar fi comercializat droguri de risc și de mare riscuri consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

Până la acest moment, pe toate perchezițiile domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente. Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Structura Centrală”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.