Au început înscrierile pentru „Slatina City Run” 2023

Primăria Slatina a dat startul înscrierilor pentru „Slatina City Run” 2023, ediția a IV-a, un concurs cu două probe, cros și semimaraton, ce va avea loc pe 14 mai.

Înscrierile sunt gratuite și se pot face până pe 12 mai.

„La această competiție se pot înscrie toți amatorii de cros și semimaraton din municipiul Slatina și nu numai, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la momentul înscrierii în concurs. Începând de astăzi, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link:
https://racetime.ro/events/40/register
Înscrierile online se vor face până la data de 12 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 14 mai, se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.
Înscrierea și participarea la acest concurs, NU presupune achitarea unei taxe!
Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.
Locurile la acest concurs sunt limitate, respectiv 250 de locuri pentru proba de cross (7 km) și 100 de locuri pentru proba de semimaraton (21 km), iar participanții se pot înscrie doar la o singură probă, cross sau semimaraton.

sursa foto: Facebook Primăria Slatina

.