O tânără din Brastavățu s-a aruncat în Dunăre. Un polițist a sărit în apă și a reușit să o salveze

O tânără din comuna Brastavățu, județul Olt, a încercat să se sinucidă, pe 20 martie aruncându-se în Dunăre. Fata a fost salvată de un polițist care a sărit în apă și a reușit să o scoată la mal.

Polițiștii olteni descriu cum au reușit să o salveze pe tânără, operațiunea fiind una contra cronometru.

„La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina  au format o echipa și au demarat procedurile de căutare a tinerei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia.

Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se.

Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal.

În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

foto: captură video