O companie de pe platforma industrială a Slatinei face angajări

Uzina producătoare de țevi din Slatina, ARTROM Steel Tubes, a anunțat că face angajări, având nevoie de electricieni, mecanici, strungari, frezori, laminoriști sau operatori producție.

Printre cerințele compania de pe platforma industrială a Slatinei se numără: studii medii și calificare în meseriile scoase la concurs, dar și disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi. Totodată, Artrom spune că printre beneficiile angajaților se numără: tichetele de masă pentru fiecare zi lucrată, în valoare de 30 de lei, prime lunare, decontarea 50 la sută din costul transportului local, dar și pentru cei care fac naveta din comunele județului, bilete de odihnă, prime de vacanță, dar și asigurări de viață și de sănătate.

La mijlocul lunii ianuarie, fabrica de țevi din Slatina, care are peste 1.550 de angajați, a fost cumpărată de compania Hefestos Capital, cu sediul la Belgrad. Astfel, TMK-ARTROM a devenit ARTROM STEEL TUBES și nu mai face parte din Grupul TMK, totodată, fiind numit un nou consiliu de administrație. Tranzacția ar deschide calea ieșirii dintr-o perioadă extrem de grea, fabrica din Slatina având probleme mari din cauza acționarului rus.

În vara anului trecut, fabrica de țevi de la Slatina a avut conturile blocate, iar sute de angajați au avut de suferit primind salariile cu întârzieri, fiind organizate mai multe proteste atât în fața Guvernului, cât și în fața Prefecturii Olt.

sursa foto: arhivă facebook TMK ARTROM