O tricicletă electrică a fost furată dintr-o curte. Hoțul ar fi un copil de 12 ani

Un bărbat a alertat poliția duminică, 26 martie, după ce o tricicletă electrică, în valoare de 2.000 de lei, a dispărut din curtea unui imobil, din municipiul Craiova.

Reprezentanții din cadrul IPJ Dolj spun că un copil de 12 ani este bănuit că a sustras tricicleta, între timp aceasta fiind restituită proprietarilor.

„La data de 26 martie a.c., ora 15.55, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intrervalul orar 14.30-15.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Geniștilor, din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras o tricicletă electrică în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în jurul orei 20.00, a fost identificat un minor de 12 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea furtului, acesta fiind condus la sediul Secției 2 Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor.

Tricicleta electrică a fost recuperată și restituită persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

foto: prezentare generală, mașină de poliție