Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Paște. Sunt peste 3.200 de beneficiari

Primăria municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Paște, prin intermediul Poștei Române.

Peste 3.200 de slătineni vor beneficia de acest ajutor.

„Astfel, din numărul total de 3.350 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 3.283 persoane”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Slătinenii au putut să depună cererile pentru tichetele sociale în perioada 6 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului.