Bărbat de 54 de ani, din Tufeni, reținut pentru că ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore care se deplasa pe o stradă

Un bărbat de 54 de ani, din Tufeni, județul Olt, a fost reținut de către polițiștii din Argeș, marți, 28 martie, după ce ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești.

Olteanul va fi prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„În ziua de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Tufeni, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 27 martie a.c., în jurul orei 17:00, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore care se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești.

La data de 28 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.