O femeie pe bicicletă a fost lovită mortal de un camion, la Corabia

O femeie de 72 de ani, ce mergea pe bicicletă în orașul Corabia, județul Olt, a fost lovită mortal de un camion miercuri, 29 martie, în jurul prânzului. Potrivit unor surse, femeia ar fi intrat pe drumul județean fără să acorde prioritate de trecere camionului.

Șoferul, un bărbat de 55 de ani, din comuna Strejești, nu consumase alcool.

„La data de 29 martie 2023, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 544A, în orașul Corabia, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autocamion condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Strejești și un biciclist, respectiv o femeie, în vârstă de 72 de ani, din orașul Corabia.

În urma evenimentului rutier, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.