Un tânăr solist de la Ansamblul „Doina Oltului” a murit. „Marian și-a dedicat scurta sa viață scenei și publicului”

Solistul Marian Toma de la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” a murit, la doar 31 de ani.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ansamblului, pe pagina de socializare. Aceștia spun că tânărul și-a dedicat viața scenei și publicului.

„Cu mare durere în suflete anunțăm că Marian Toma, colegul și prietenul nostru, a trecut în neființă. Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiționale „Doina Oltului” din anul 2009, iar din anul 2019 a activat, tot ca solist vocal de muzică populară și ușoară, în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.

Absolvent al Facultății de Muzică București, Marian și-a dedicat, scurta sa viață, scenei și publicului. Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare și a reușit să-și încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragoste pentru muzică și multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară și voce în cadrul Școlii de Muzică „Marian Toma”. Transmitem condoleanțe familiei și celor apropiați.

Astăzi, 3 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian!

Odihnă veșnică coleg și prieten drag”, este mesajul colegilor de la Ansamblul „Doina Oltului”, publicat pe pagina oficială de socializare.

sursa foto: Ansamblul Folcloric ”Doina Oltului” Facebook