Un tânăr din Slatina și un piteștean au înscenat un accident. Societatea de asigurări a plătit 85.000 de lei, cu titlul de despăgubiri

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Un bărbat din Slatina și un piteștean au înscenat un accident rutier, cu două mașini. A fost constituit un dosar de daună, iar societatea de asigurări a plătit 85.000 de lei, cu titlul de despăgubiri.

Dosarul va fi trimis în judecată.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2018, un bărbat de 37 de ani din Pitești, jud.Argeș și un bărbat de 25 de ani din Slatina, județul Olt, ar fi înscenat un eveniment rutier, cu două autoturisme. Evenimentul a fost declarat organelor de poliție, în vederea eliberării documentelor necesare demersurilor pentru reparații, iar ulterior, în baza acestor documente întocmite ca urmare a unor declarații necorespunzătoare adevărului, cât și a polițelor RCA, a fost constituit un dosar de daună, în vederea obținerii despăgubirilor.

Ca urmare a acestor demersuri, societatea de asigurări a efectuat plata sumei de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de despăgubiri.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.