Au început înscrierile la prima ediție „Slatina Forest Race”. Competiția de ciclism se desfășoară în Pădurea Strehareți

Primăria Slatina a dat start înscrierilor la prima ediția a evenimentului ”Slatina Forest Race”, competiție ce se adresează iubitorilor de ciclism. Pentru participarea la acest concurs nu se percep taxe, iar câștigătorii vor fi premiați pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și feminin.

Concursul de biciclete va avea loc pe străduțele din Pădurea Strehareți, zona fiind complet reabilitată de către Primăria Slatina.

„În data de 21 mai 2023, ora 11.00, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina organizează concursul de biciclete ”Slatina Forest Race” în Pădurea Strehareți! Acest eveniment este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut. (…)

Vă reamintim că numărul locurilor la acest eveniment este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită este atinsă, înscrierile vor fi închise.

Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Începând de marți, 11 aprilie, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register

Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua  doar în limita locurilor disponibile.