21 de farmacii din Olt au program de Paște. Ce farmacii sunt deschise noaptea, în Slatina, în aprilie

21 de farmacii din județul Olt au program în prima zi de Paște, pe 16 aprilie, aceste unități fiind deschise în localitățile Băbiciu, Balș, Brastavățu, Bucinișu, Caracal, Cilieni, Corabia, Giuvărăști, Izbiceni, Izvoarele, Movileni, Osica de Sus, Potcoava, Tia Mare, Vădastra, Vădăstrița, Verguleasa, Vișina și Vulturești. În Slatina, în prima zi de Paște, pe 16 aprilie, în intervalul orar 07.00-23.00, este deschisă farmacia Catena de pe Bulevardul A.I Cuza, CAM3 (foto). În Noaptea Sfântă, 15 spre 16 aprilie, în intervalul orar 23.00-07.00, permanența este asigurată de Farmacia Geopacă, de pe strada Sergent Major Dorobanțu Constantin din Slatina.

„În prima și a doua zi din minivacanţa de Paşte, adică vineri și sâmbăta, toate farmaciile din județ funcționează după programul normal de lucru cu excepția unei singure farmacii. Este vorba despre S.C. Farmaceutica ArgesfarmSA din Drăgănești Olt, care vineri este închisă. Duminică, 16.04.2023, vor fi deschise 21de farmacii, iar luni 47 de farmacii au program de lucru.

Dacă duminică cele mai multe farmacii deschise sunt din mediul rural respectiv 17, luni, a doua zi de Paște, 23 de farmacii sunt deschise în mediul urban și 23 în mediul rural”, se arată într-un comunicat remis de CAS Olt.

Lista cu programul farmaciilor din județ, în perioada 14-17aprilie, poate fi consultată pe site-ul CAS Olt.

Lista cu farmaciile din Slatina ce sunt deschise noaptea, în Slatina, în luna aprilie: