Primăria Drăgănești face angajări. Cinci posturi au fost scoase la concurs

Primăria Drăgănești-Olt a scos la concurs cinci posturi, angajările fiind pe perioadă nedeterminată.

Astfel, sunt disponibile următoarele posturi:

-1 post consilier, grad profesional I, din cadrul Serviciului Public pentru Evidența Persoanelor Drăgănești-Olt; pentru acest post candidații trebuie să aibă studii superioare, în domeniul Drept, dar și vechime între 6 luni și 3 ani.

-1 post asistent medical principal, nivel studii PL din cadrul Cabinetului medical Dentar de la nivelul Direcției de Asistență Socială Drăgănești-Olt; pentru acest post este nevoie de o vechime de minimum șapte ani.

-1 post asistent medical debutant, nivel studii PL, din cadrul Cabinetului Medical Școlar de la nivelul Direcției de Asistentă Socială Drăgănești-Olt;

-2 posturi casier de la nivelul Serviciului Impozite și Taxe Locale, Executări Silite și Inspecție Fiscală-Direcția Economico-Financiară; pentru aceste posturi este nevoie de vechime ăîn muncă de minimum cinci ani.

Candidații își pot depune dosarele până pe 8 mai, ora 16.00, proba scrisă este programată pentru 16 mai, iar interviul va fi susținut în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii examenului scris.

sursa foto: facebook Primăria Drăgănești