Impact violent între două mașini, la Lunca Corbului. Un bărbat de 36 de ani a murit. Celălalt șofer este din Slatina

Două mașini s-au lovit violent marți, 16 mai, pe DN65, la Lunca Corbului, un tânăr de 36 de ani, din Călinești, județul Argeș, pierzându-și viața.

Polițiștii spun că mașina unui bărbat de 73 de ani, din Slatina, care conducea din direcția Slatina-Pitești, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul la volanul căruia se afla tânărul de 36 de ani.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Slatina spre Pitești, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș.

În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș, precum și rănirea celuilalt bărbat, de 73 de ani, din Slatina, judetul Olt.

Bărbatul de 73 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Totodată acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.