Primarul Emil Moț îi invită pe slătineni la Expo Flora. „Slatina va deveni capitala florilor, a bucuriei, a culorilor”

Ediția din acest an a Expo Flora se va deschide joi, 18 mai, 50 de florari și comercianți urmând să-și expună produsele pe străduța din apropierea Parcului Tineretului din Slatina.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a transmis astăzi, 17 mai, o invitație slătinenilor pentru acest eveniment, care de-a lungul timpului a atras persoane din toată Oltenia.

„Dragii noștri slătineni, începând de mâine, 18 mai, și până duminică, 21 mai, vă așteptăm cu drag în Parcul Tineretului pentru a XXVII-a ediție a Expo Flora. Slatina va deveni capitala florilor, a bucuriei, a culorilor, în Oltenia. Vă așteptăm aici, în Parcul Tineretului, să ne bucurăm cu toții de florile de primăvară, de culori, de râsete, de voie bună. La Expo Flora vom avea peste 50 de producători de flori, dar și oameni care fac produse hand made, dar și produse  tradiționale. Din suflet, va așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de trei zile frumoase. Sper să ne ajute și vremea, să fie cald, să fie voie bună”, a spus edilul Slatinei.

Primăria municipiului Slatina va organiza, în perioada 18 – 21 mai, o nouă ediție a Expo Flora. 50 de comercianți vor fi prezenți pe străduța (Aleea Eroilor) din apropierea Parcului Tineretului din Slatina, de unde slătinenii își vor putea achiziționa flori, produse hand made, dar și obiecte de artizanat. Cei 35 de florari, 12 comercianți care vin cu produse de artizanat și hand made și trei cu produse de panificație, cozonaci și Kurtos Kalacs vor începe montarea standurilor astăzi, 17 mai.