Bărbat agresat fizic, după ce a reclamat că nu i-a fost emis bonul fiscal, la o festivitate din comuna Izbiceni

Un bărbat din Buzău, activist care efectuează diferite materiale video în țară, a ajuns pe 28 mai, la Izbiceni, județul Olt, chiar la Ziua comunei.

Pe lângă spectacolul organizat de Primăria Izbiceni, în zona Târgului Industrial din localitate s-au încins grătarele cu mici, iar berea a fost din belșug. În această atmosferă de sărbătoare a sosit și bărbatul din Buzău, care a reclamat verbal ca nu a primit bon fiscal, pentru ceea ce cumpărase.

Nemulțumiți, doi bărbați din județul Olt l-au lovit pe activistul din Buzău.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați verbal de către un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din județul Buzău, despre faptul că mai mulți comercianți din comuna Izbiceni nu emit bon fiscal.

La fața locului, bărbatul de 42 de ani a fost agresat fizic de către doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din județul Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, iar 4 persoane care nu au emis bon fiscal au fost sancționate contravențional, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/1999″, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.