Pieton, lovit de o mașină, pe o stradă din Slatina. Bărbatul a fost transportat la spital

Un pieton de 61 de ani, ce ar fi traversat prin loc marcat, la intersecția străzilor Văilor cu Ecaterina Teodoroiu, din Slatina, județul Olt, a fost lovit de o mașină. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la UPU Slatina.

Șoferul are 76 de ani, este din Slatina și nu consumase alcool.

„Astăzi, 30 mai 2023, în jurul orei 11:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Văilor, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 76 de ani și un pieton, în vârstă de 61 de ani, ambii din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.