Crimă, în Slatina. Femeia de 28 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața. Suspectul se află în custodia polițiștilor

Crimă oribilă, în Slatina, unde o femeie de doar 28 de ani a fost ucisă cu un cuțit de către concubinul ei, un bărbat de 51 de ani. Fapta s-a petrecut într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina, județul Olt, miercuri, 31 mai, în jurul orei 10.30.

Suspectul se află în custodia polițiștilor.

„La data de 31 mai a.c., în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

Din primele date, nu au fost sesizări anterioare și nu există dosare penale în lucru”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.