Hoți cu tupeu. Două mașini au fost sparte chiar în curtea Spitalului Slatina. Cadrele medicale au sesizat furtul la ieșirea din tură

Două mașini ce erau parcate în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost prădate de hoți în noaptea de 4 spre 5 iunie. La ieșirea din tură, cadrele medicale au sesizat că autoturismele le-au fost sparte, fiindu-le furate acte și cheile de la un apartament. Furtul pare neobișnuit, pentru că există permanent pază la unitatea medicală din Slatina.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

„La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 06:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism ce se afla parcat în curtea unei unități spitalicești din municipiul Slatina.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul a două autoturisme ce se aflau parcate în curtea unei unități spitalicești din municipiul Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.