Dan Ignat, după ce Curtișoara a pierdut finala Cupei: Trebuie să ridicăm capul și să ne pregătim, pentru că vine barajul

Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat, s-a arătat dezamăgit, după ce elevii săi au pierdut miercuri, 7 iunie, finala fazei județene a Cupei României, cu scorul 1-2, în fața grupării Iris Nicolae Titulescu.

Acesta a precizat că jucătorii săi trebuie să se mobilizeze repede, pentru că vine barajul pentru promovarea în Liga a III-a, unde Oltul Curtișoara va întâlni campioana din județul Argeș, ARO Muscelul Câmpulung sau Speed Academy Pitești, la egalitate de puncte (84), cu o etapă înaintea încheierii sezonului.

„Este normal să fiu dezamăgit, Cupa era un obiectiv al nostru pe care ni l-am propus, din păcate, nu a fost ziua noastră, dar trebuie să ridicăm capul și să ne pregătim, pentru că va veni barajul și trebuie să fim mult mai bine la nivel de atitudine, la nivel de concentrare și să demonstrăm că am câștigat locul întâi pe județul Olt pe merit. Am suferit la nivel de atitudine, la nivelul dorinței. Plus că  am ratat foarte multe ocazii, ocazii mari, mai ales într-o finală, unde există și presiune, dacă nu reușești să fructifici ocaziile pe care ți le creezi, se întâmplă să primești gol pe contraatac, iar la final să fim supărați. Mai sunt 10 zile, va veni primul meci acasă cu ARO, din câte am înțeles. Este important pentru noi să ne schimbăm atitudinea și să fim altfel. Dacă nu suntem bine mental, acolo apar problemele, a spus Ignat, miercuri, după disputarea finalei cu Iris Nicolae Titulescu.

În cadrul barajului pentru promovarea în eșalonul al treilea, Oltul Curtișoara va disputa o dublă manșă cu echipa ce câștigă campionatul în Argeș, ARO Muscelul Câmpulung sau Speed Academy Pitești. Primul meci este programat pentru 17 iunie, ora 18.00, la Curtișoara, iar returul pe 24 iunie, în deplasare, de la 17.30.

Oltul Curtișoara a disputat și anul trecut barajul pentru Liga a III-a, însă duelul a fost câștigat de echipa din Vâlcea, Cozia Călimănești, care a făcut pasul în eșalonul al treilea.