FOTO. Sărbătoare în comuna Nicolae Titulescu. Prima de joc promisă de primar pentru câștigarea trofeului

Iris Nicolae Titulescu a câștigat finala fazei județene a Cupei României, învingând, cu scorul 2-1, Oltul Curtișoara și s-a calificat în faza superioară a competiției. Echipa din Curtișoara pleca cu prima șansă în acest joc, pentru că în campionat câștigase cu 5-0 partida cu Iris Nicolae Titulescu. Mai mult de atât, Curtișoara este campioana județului în acest an, urmând să reprezinte Oltul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Ambițioasa echipă de la Nicolae Titulescu a produs însă surpriza pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, la capătul unui meci foarte bun.

IRIS Nicolae Titulescu a deschis scorul în minutul 40 prin Coman, care a marcat cu un șut la colțul lung, după o gafă a lui Stancu.

Echipa din Curtișoara a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 55. Jianu a executat bine o lovitura liberă de la 25 de metri, lateral dreapta, iar Tudor a marcat cu capul.

În urma unui contraatac, în minutul 85, Cosmin Pandelică a marcat pentru Iris Nicolae Titulescu, stabilind scorul final, 2-1.

Primarul din comuna Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, s-a arătat încântat că echipa s-a calificat în faza superioară a competiției.

„Este chiar primul an când Iris Nicolae Titulescu joacă în Divizia D, este primul an în care câștigăm Cupa României în județul Olt, sunt bucuros pentru ce au arătat băieții. S-au dăruit, au arătat că au valoare, au arătat că nu a fost adevărat când s-a spus că Iris Nicolae Titulescu pleacă cu a doua șansă. Mi-au făcut cea mai mare bucurie, proiectul nostru continuă în comuna Nicolae Titulescu. Sportul nu moare în comuna noastră, am creat o bază sportivă frumoasă. Am avut peste șase divizionari C, băieți care au jucat la echipe din Pitești, din Roșiori, cu experiență. Vom merge mai departe în Cupa României, echipele vor veni la Nicolae Titulescu, noi sperăm să facem o figură frumoasă în continuare. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi și că au venit în număr atât de mare să ne încurajeze”, a spus primarul.

Întrebat despre prima de joc pe care le-a promis-o jucătorilor, primarul a precizat că le va acorda de patru ori suma pe care o luau la un meci obișnuit de campionat.

„Prima de joc a băieților a fost de patru ori cât luau ei în mod normal. Băieții au arătat că știu fotbal, au câștigat acest meci. Le dau banii cu mare drag”, a adăugat primarul.

Foto: căpitanul Ovidiu Comănescu

Primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu

Și echipa din Curtișoara a fost premiată de președintele AJF Olt, George Constantinescu