TERIBILISM. Un tânăr de 18 ani, din Slatina, a intrat cu mașina într-un cap de pod, la Curtișoara. Nu avea permis de conducere și era băut

Un tânără de 18 ani, din Slatina, care nu avea permis de conducere și era băut, a intrat cu mașina într-un cap de pod, în comuna Curtișoara, județul Olt. Acesta a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, 14 iunie, la ora 4.00.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.