Florin Barbu, noul ministrul al Agriculturii: „Această numire demonstrează forța echipei PSD Olt”

Florin Barbu (foto) este noul ministru al Agriculturii, parlamentarul de Olt preluând mandatul de la Petre Daea. Cabinetul Ciolacu, din care face parte și Florin Barbu, a primit 290 de voturi „pentru”, urmând ca la ora 17.00 să ajungă în fața președintelui Klaus Iohannis, unde miniștrii vor depune jurământul.

Într-o postare pe pagina de socializare, PSD Olt a precizat că numirea lui Florin Barbu în fruntea agriculturii românești demonstrează tocmai forța echipei de la Olt, adică procentele foarte bune înregistrate de organizația județeană la alegeri.

„Organizația PSD Olt este din nou reprezentată la nivel guvernamental, prin desemnarea lui Florin Barbu ca Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deputat PSD Olt, cu experiență în domeniul agriculturii, economiei şi administrației. Această numire demonstrează forța echipei PSD Olt, o recunoaștere a rezultatelor obținute de organizația noastră și a pregătirii profesionale a parlamentarilor, care reprezintă județul nostru în Parlamentul României. Portofoliul Agriculturii are o importanță crucială în dezvoltarea socio-economică a țării noastre şi avem toate premisele dezvoltării și promovării unei agriculturi moderne, competitive și sustenabile, în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă acest sector de activitate.

Suntem convinși că noul ministru va continua dialogul deschis şi va avea o strânsă colaborare cu toți actorii implicați, inclusiv fermierii, cercetătorii, industria agroalimentară și societatea civilă, pentru a găsi soluții inovatoare și durabile”, arată PSD Olt.