Tânărul care a lovit șapte mașini pe strada Văilor din Slatina nu avea permis. S-a ales cu dosar penal

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au dat de urma șoferului care în noaptea de 23 decembrie a lovit șapte mașini ce erau parcate pe strada Văilor din Slatina. Acesta are 21 de ani și este din Slatina.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, tânărul s-a ales cu dosar penal, pentru că nu deținea permis de conducere.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina a fost identificată persoana care la data de 23 decembrie 2020, în jurul orei 00.30, ar fi condus un autoturism pe strada Văilor, din municipiul Slatina, iar in dreptul blocului 15 ar fi acroșat mai multe autovehicule parcate pe strada respectivă, provocând pagube materiale, după care a fugit de la fața locului. În aceeași zi, polițiștii rutieri au identificat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Slatina, care a condus autoturismul respectiv fără a deține permis de conducere.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Olt, Alexandra Dicu.

Dosarul penal deschis pe numele tânărului nu îi încântă foarte mult pe slătinenii care s-au ales cu mașinile lovite și înregistrează pagube materiale serioase. Reprezentanții IPJ Olt au transmis că oamenii trebuie să se adreseze Biroului Național al Asigurătorilor de Autovehicule, mașina fiind înscrisă în Marea Britanie.