Se asfaltează în comuna Radomirești

O porțiune de drum, de peste 850 de metri, ce străbate comuna Radomirești, din județul Olt, din centrul localității și până la silozul de cereale, a fost asfaltată.

Primarul din comuna Radomirești, Nicușor Sîia, a precizat că a fost turnat acest covor de asfalt, pentru că locuitorii din zonă se plângeau tot timpul de zgomot, mai ales că porțiunea de drum este străbătută permanent de utilajele folosite în agricultură.

„Stimați cetățeni, pe o lungimea de 851 m drumul județean 853, porțiunea centru Radomirești – Siloz cereale a fost turnat un covor de asfalt pentru a prelua disconfortul gospodăriilor pe această porțiune. Mulțumim domnului președinte al CJ –Olt, Marius Oprescu, și domnului director Motoi. Vom mai turna un covor de asfalt și între satele Crăciunei și Radomirești. Mai avem proiecte în comună, avem pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny, 100 de miliarde de lei, cinci kilometri de asfalt pentru stărzile din localitate. Totodată, avem aprobat un proiect, în valoare de 50 de miliarde de lei vechi, pentru un sistem cu alimentare apă în satul Crăciunei”, a spus primarul din Radomirești, Nicușor Sîia.