Tânărul de 17 ani care ar fi comis atacul în Grădina Botanică Craiova, reținut. IPJ Dolj: S-a întâlnit cu cele două victime, între aceștia izbucnind un conflict

Tânărul de 17 ani, suspectat că a atacat cu un cuțit doi tineri, în Grădina Botanică din Craiova, eveniment în urma căruia fata de 14 ani a murit, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este elev al Liceului Militar din Craiova.

Într-un comunicat de presă remis miercuri dimineață, 28 iunie, reprezentanții IPJ Dolj spun că tânărul de 17 ani s-a întâlnit cu victimele, între aceștia izbucnind un conflict.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că în după-amiaza zilei de 27 iunie, un tânăr de 17 ani s-a întâlnit cu cele două victime, o minoră de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, între aceștia izbucnind un conflict în urma căruia tânărul de 17 ani ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit celor două victime.

Din nefericire, în urma evenimentului minora a decedat, tânărul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat, la data de 28 iunie a.c., tânărul de 17 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie propusă arestarea preventivă a acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Dolj, victimele nu se cunoșteau cu agresorul.

fotografie ilustrativă, sursa foto:internet