19 furnizori noi de servicii medicale, contracte cu CAS Olt. Cabinete stomatologice cu servicii decontate, la Bobicești, Făgețelu, Icoana și Colonești

În urma procesului de contractare ce a fost finalizat la sfârșitul lunii iunie, 19 furnizori noi de servicii medicale au intrat în relație contractuală cu CAS Olt, ceea ce înseamnă că mai mulți asigurați au acces la servicii medicale decontate.

Astfel, începând de la 1 iulie, își desfășoară activitatea în relație contractuală cu CAS Olt trei noi  furnizori de servicii medicale în asistența medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialitățile clinice, cinci furnizori de medicină dentară, câte un furnizor de recuperare și îngrijiri medicale la domiciliu și nouă furnizori de dispozitive medicale.

„Cei trei furnizori de servicii medicale clinice care au intrat în contract de la 01 iulie 2023 își desfășoară activitatea în Slatina si Caracal și au următoarele specialitați: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, pediatrie, genetică medicală și  medicină fizică și de reabilitare.

Patru din cei cinci medicii stomatologi care au intrat în contract de la 1 iulie au cabinetele în mediul rural. Localitățile în care își desfășoară activitatea aceștia sunt: Bobicești, Făgețelu, Icoana, Colonești.

Un singur furnizor din cei 9 furnizori de dispozitive medicale aflați pe lista noilor veniți își desfășoară activitatea în județul nostru ceilalți au sediul în alte județe din țară”, se arată într-un comunicat al CAS Olt.