ACS Caracal are un nou antrenor. Obiectivul său este promovarea în Liga a III-a

Mugurel Gușatu (53 de ani), fost jucător al Universității Craiova și Politehnica Timișoara, este noul antrenor al echipei ACS Caracal. Gușatu îl înlocuiește pe Cornel Frăsineanu.

Clubul din Caracal a anunțat că obiectivul antrenorului Mugurel Gușatu este promovarea în Liga a III-a.

„Bun venit, Mugurel Gușatu ! Ne bucurăm să vă anunțăm că noul antrenor al echipei este tehnicianul în vârsta de 53 ani, Mugurel Gușatu.

Fost jucător la Univeristatea Craiova, Dsv Leoben, Politehnica Timișoara, Heereenven, Mtk Budapesta sau FC Bihor, vine la cârma echipei, având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

Antrenorul născut la Cezieni și-a început cariera de antrenor în 2013 la CSU Craiova la juniori, stând 5 ani, la CSU echipa a II-a ca și secund, dar și Filiași sau Poli Timișoara .

Multă bafta, mister! Împreuna avem toată încrederea ca vom reuși”, a anunțat ACS Caracal.

Reprezentanții echipei din Caracal nu au făcut public niciun transfer privind lotul de jucători, precizând doar că se află în discuții cu mai mulți fotbaliști. Lotul se va reuni pe 18 iulie.

În ultimele două sezoane, ACS Caracal a terminat campionatul Ligii a IV-a pe locul secund, în spatele Oltului Curtișoara-grupare care nu a reușit să facă pasul în eșalonul al treilea nici în această vară.

sursa foto: facebook ACS Caracal